Winkelwagen

0

Uw boodschappentas is leeg

Ga naar de winkel

Retourneren

Retourneren

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na levering te annuleren zonder opgaaf van reden. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de verzendkosten voor het retourneren van het artikel van uw huis naar de webshop zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt het product met alle toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de verkoper geretourneerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@skinatics.nl. Wij zullen dan binnen 14 dagen na registratie van uw retourzending het verschuldigde orderbedrag terugstorten, mits het product reeds in goede staat is geretourneerd.

Uitgesloten van het recht op retournering:

a. Met verzegelde producten. Als de verzegeling is verbroken, kunnen deze producten niet worden geretourneerd.

b. die door de verkoper zijn gemaakt volgens de specificaties van de consument;

c. die duidelijk van persoonlijke aard zijn;

d. die vanwege hun aard niet kunnen worden geretourneerd;

Restituties

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen je ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van je terugbetaling.

Als je goedgekeurd bent, dan wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er automatisch een creditering toegepast op je creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode, binnen een bepaald aantal dagen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel is gepost. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt gepost.

Als je dit allemaal hebt gedaan en je hebt nog steeds je terugbetaling niet ontvangen, neem dan contact met ons op via info@skinatics.nl.

Omruilingen

Wij vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel moet omruilen voor hetzelfde artikel, stuur dan een e-mail naar info@skinatics.nl en stuur uw artikel naar Skinatics, Strevelsweg 700-303 Unit C2112, 3083AS Rotterdam Nederland.

Verzending

Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar Skinatics, Strevelsweg 700-303 Unit C2112, 3083AS Rotterdam Nederland.

U bent verantwoordelijk voor de betaling van uw verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. De verzendkosten voor het terugsturen worden niet terugbetaald. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product bij u aankomt, variëren. Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken en een verzendverzekering af te sluiten. We garanderen niet dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen.